Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

forhend

17. 8. 2009 20:42
Přesné...

0 0
možnosti

IvanR

17. 8. 2009 20:31
pokračování

Snad vám mohl vadit Petr Novotný, ale dívalo se na něj skoro ke třem milionům diváků a vyhrával tehdy všechny ankety. Vaše nadávky sice působí mile, ale nemají žádný konkrétní podklad. Pokud vystoupíte z anonymity, rád si s Vámi o Nově (i o Pantonu, jste nejspíš pamětník), popovídám. Nikdy jsem ale neřídil ani Panton, ani Novu. V prvém případě jsem byl řadovým redaktorem, v druhém jsem řídil redakci zábavy, která se snažila, jak nejlépe to šlo, vyhovět poptávce diváků. A rád bych věděl, které normalizační umělce máte na mysli? V normalizaci jsme žili všichni. Bohužel.

0 0
možnosti

xaeris

17. 8. 2009 19:57
Potrefený Rossler

V době kdy tehle potrefená husa řídila "kultůru" na NOVĚ, tak se estrádními patlaninami právě pod jeho vedením proháněly ty nejprofláklejší fogury z dob bolševické normalizační éry.Ani ho nenapadlo dát šanci mladým  ( a tedy i chudým a příslušným TV všimným zřejmě nedisponujícím),  takže tu do dneška i díky jemu hnijí v kutuře postbolševiské mumie na TV výsluní dodnes a tak potřebný nástup nové generace po 90 roce tak vypráskaně zařízl.A teď by chtěl pro změnu zase jednu vládu mnoha stran a jedné tváře, vida ho vykuka, že myslí prý státní dluh.Ale  když jsme se tehdy my všichni dobrovolně nedobrovolně skládali na Nováckých deset miliard, nevím o tom, že by mu nějak vadilo, jak jsme si  miliardovými průšvihy jeho Nováckého zaměstnavatele už tehdy ten samý státní dluh zbytečně zatížili.

0 0
možnosti

editi

17. 8. 2009 20:00
Re: Potrefený Rossler

Oh ta kultura(ů);-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1848x
Scénárista, textař, dramaturg. Pracoval v rozhlase, vydával desky v Pantonu, dramaturgoval festivaly Rockfest a Porta, byl šéfredaktorem TV NOVA. Víc na www.irossler.cz