Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
XX

xaeris

30. 8. 2009 7:23
A co takhle zase pást Bartošovou ( raději)?

Autor blogu, kulturní pohrobek komunistické éry, se tu snaží vytvořit dojem "spravedlivého" strejdy pro všechny pod sluncem.Zřejmě po tom, co mu Pomeje vypálil nenažerský rybník s postbolševiskou ikonou, zkouší jinak.Ale k věci, autor údajně nediskriminuje ale i neprotěžuje, tedy aspoň se tak tváří.Zkusil se ale ve svém seniorském věku nejdříve zamyslet sám nad sebou, zkusil si spočítat, kolik let ve svém životě říkal Cikánům Cikáni a kolik let je zve Rómy a vůbec proč?Pak by jistě  zjistil, že celou předsametovou část svého bytí "diskriminoval" Cikány názvem Cikán.A jestliže protěžuje posametové Cikány honosným multikulti názvem Rom, omluvil se za sebe, ale i za své předky, všem Romům (Cikánům), že je do roku 89 slovem Cikán ponižoval?A nebo snad úmyslně protěžuje ty nové "hogo fogo" Rómy před starými dobrými Cikány?Nic než chameleonsky falešné tóny poplatné době, z pera bývalého totalitního kulturního redaktůrka. 

0 0
možnosti
I

IvanR

30. 8. 2009 20:05
Re: A co takhle zase pást Bartošovou ( raději)?

Nejste náhodou nějak postbolševicky vyšinutej? Nejde mi ani tak o Romy a Cikány, abych použil Vaši terminologii, ale o fakt, že se někdo na nich chce přiživit částkou 400 miliónů jen proto, aby vytvořil další zbytečný úřad. A rád bych. abyste mi vysvětlil, co míníte termínem bývalého totalitního kulturního redaktůrka. Nevím, kolik vám je let, ale docela rád bych si s Vámi popovídal, pokud odhalíte svou identitu. Všichni, kdo žili v totalitě jsou svým způsobem pohrobci tohoto systému, který naštěstí zemřel. Ale jestli si myslíte, že nějak truchlím, pak se mýlíte. A Bartošovou si nechte od cesty. Snažil jsem se jen pomoci člověku v tísni, to že se o ní stará teď někdo jiný mi dělá radost a věřte mi, že nijak netruchlím. Na mých stránkách http://www.irossler.cz najdetete můj telefon, klidně mi brnkněte, rád si s Vámi popovídám.

0 0
možnosti
AJ

astrudina

28. 8. 2009 14:20
Vy smysl tohoto úřadu bohužel nechápete

Úřad má být odkladištěm a zdrojem peněz pro všechny zelené, kteří byli v posledních třech letech vnuceni na ministerstva a na různé úřady.

Teď očekávají vyhazov a připravují si posty - Kocáb tam bude ředitelem?!;-€

0 0
možnosti
A

amarilo

27. 8. 2009 21:43
inteligence

tohoto autora a jeho slušnost je očividná.... KARMA R^R^

0 0
možnosti
MD

mikd

25. 8. 2009 13:57
Souhlas

a karma.

0 0
možnosti
F

FerryP

24. 8. 2009 23:02
Problém je jinde.

Kocábovi záleží na cikánech jak na loňském sněhu. On jenom chce koryto, protože se není schopen uživit sám. Proto taky chce agenturu, a ne řešit problém.

0 0
možnosti
N

nucleus4

24. 8. 2009 17:10
Souhlas

Jeden z velmi kvalitních článků na toto téma. A to, že zde v diskusi nezaznívají žádné extrémní názory (ani jedním ani druhým směrem) je také obdivuhodné. :-)

0 0
možnosti
JN

Tunaq

24. 8. 2009 15:38
Neprotežovat, souhlas!

Souhlasím s Vámi. Jinak jsem již chtěl začít poučovat o původu slova "protežovat", ale vidím, že Vy s tím problém nemáte. To jen nějaký mediální redaktor idnes si do své upoutávky na hlavní straně vybral obvyklý patvar "protěžovat" s háčkem nad "e". Tak aspoň tímto zdravím ;-)

0 0
možnosti
JK

Majkyho_pupik

24. 8. 2009 14:43
Za cikansky problem poslednich

20 let muze naprosto nejvice ceska politicka reprezentace, ktera se jiz pred mnoha a mnoha lety z neznamych pricin rozhodla, ze davkami v radu tisicu a tisicu korun bude odmenovat ty, co nic nedelaji a jejich jedina vyhoda je v tom, ze maji hodne deti, ktere ale nechodi do skoly. proste absurdni demotivacni system, ktery nasi vycurani spoluobcane dokazi mistrne zneuzivat...

0 0
možnosti
JA

SocPredator

25. 8. 2009 10:24
Re: Za cikansky problem poslednich

Také doufám, že nově vzešlá vláda tohle utne, protože peníze jaksi došly. Ale že bych tomu věřil, to moc ne. Na tuto "solidaritu" totiž tahle země může dojet. Maďarsko budiž varováním.

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

24. 8. 2009 13:47
Kdyby to dali na mzdy úředníkům

... ale obávám se, že by valná část peněz padla na nejrůznější "granty" pro neziskové organizace. Což je ještě horší než to dát "ouřadům".

0 0
možnosti
J

jirkaknop

24. 8. 2009 13:36
Já si jenom přisadím

Za 400.000.000 se dá pořídit fabrika s prací pro cca 200-300lidí. To má smysl. Proč stát plýtvá a v době spadu průmyslové výroby nedá šanci nějaká technolgii? A ať tam třeba dá šanci lidem s dlouhodobou pracovní nezaměstnaností.

Úředník totiž myslí stále stejně. Dám prachy na nějaký úřad. Ti budou mít zákon,budou jednat a jednat a rozhodovat a obesílat a podávat návrhy a návrhy odmítat atd... A všichni budeme spokojení. A potom tenhle stát nemá na důchody.  Proč to nedat do výroby,zemědělství..ale jenom do investic!

0 0
možnosti
ZK

SID09

24. 8. 2009 14:03
Re: Já si jenom přisadím

Stát ale stále vlastní nějaké podniky -  ČEZ, ČSA, ČD, Lesy ČR ...

Bylo by to tak těžké, aby Lesy ČR  například  dostali dotaci na  maringotky  a zaměstnání těch, co chtějí pracovat při zalesňování Šumavy, kterou sežrali broučci, které tam experimntálně pasou naši ochranáři ? ;-D!!!!?

0 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1848x
Scénárista, textař, dramaturg. Pracoval v rozhlase, vydával desky v Pantonu, dramaturgoval festivaly Rockfest a Porta, byl šéfredaktorem TV NOVA. Víc na www.irossler.cz