Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dimitar Toškov

11. 9. 2009 7:40
A zase Paroubek

Víte pane, zauvažoval jste někdy společně s dalšími bloggery o kontraproduktivitě vašeho počínání? Pokud bych chtěl přispět svou troškou do mlýna proti případnému vítězství sociální demokracie v parlamentních volbách, udělal bych to přesně naopak; napsat pochvalný článek o Jiřím Paroubkovi. Zdůraznit, jak Chorche soucítí s prostým lidem v jeho věčném boji s krutým zaměstnavatelem, kladně vyzdvihnout ty nejkřiklavější úlety sociální demokracie, například pastelkovné. Uvést, jak se Chorche dokáže postarat o dlouhodobě nezaměstna(tel)né, protože z těch jedenácti tisíc korun sociálních dávek měsíčně se prostě nedá vyžít a každá (tisíci)koruna navíc dobrá...dal bych si ovšem pozor, aby článek nevyzněl ironicky, skutečně by to muselo vypadat, že to myslím smrtelně vážně. Předpokládaný výsledek - mínus x rozzuřených potenciálních voličů sociální demokracie. Pokud někdo maká za desítku čistého (a že jich je) a vy za ČSSD politujete jeho nezaměstnaného souseda s příjmem 11 K...copak asi udělá?

0 0
možnosti

best 68

11. 9. 2009 7:56
Re: A zase Paroubek

Přesně tak, co mě tedy zbývá než volit socialisty, když  Jyrku  tak všichni chválí a potom není žádný výběr, ODS snad už nikdo nevolí, POT 09  s tunelářem Kalousem to snad taky nemůže nikdo myslet vážně, lidovci a zelení se tam asi ani nedostanou......

0 0
možnosti

Dennys

11. 9. 2009 7:56
Copak asi udela ???

Vzpomene si na jednoho professora a jednoho kapitana namorni plavby, kteri zde toto kdysi v ramci klidu na "transformaci" zavedli. Jo zlata 90-ta leta, to byly casy, kdyz rovnocenna spoluobcanka s ditetem pobirala vice, nez lekar po skole ve fakultni nemocnici. A ten schwarz system ........ Nedivme se, ze se nam skupina nepracujicich za tech 18 let ponekud rozmnozila a naklady na zabezpeceni komunismu, alespon pro nekoho, stale rostou. CSSD to trochu srovnala, ale jinak uz jenom pokracovala v zabehnutem trendu. to jsou paradoxy, co ???

0 0
možnosti

snet

11. 9. 2009 8:29
Re: A zase Paroubek

Jak uz pise nekdo dole. Tento socialní stát není dílem ČSSD a už vůbec ne Paroubka. To zavedl Vodička (ODS). Na tomto systému nikdo nic nezměnil s vyjímkou Škromacha (ČSSD). Po škole tak díky Škromachovi nedostanete podporu, nebo pokud se stanete dlouhodobě nezaměstnaným a v rodině někdo dělá tak díky nízkému životnímu minimu na sociální dávky nedosáhnete. Kupodivu je to právě ČCSD, která je obviňována z rozhazování peněz na sociální stát. Naproti tomu je chválen Nečas za kosmetickou změnu, dostanete stejně ale místo 6 měsíců pět.No a co se stane za pět měsíců. Pokud nikdo v rodině nemá příjem začnete dostávat sociální dávky a pokud ano nedostanete je, tak jak to zaved velesociální Škromach.

0 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1848x
Scénárista, textař, dramaturg. Pracoval v rozhlase, vydával desky v Pantonu, dramaturgoval festivaly Rockfest a Porta, byl šéfredaktorem TV NOVA. Víc na www.irossler.cz