Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

IBM R.I.P.

26. 2. 2011 12:43
Není kniha jako kniha!

V sousedním Německu tvoří téměř 80% aktuálního obratu knižního trhu esoterika, mystika, okultismus a fantasy. U nás to asi nebude výrazně odlišné. Na takovouto produkci by i 200% DPH bylo málo.

0 0
možnosti

Lobo - obchodník s mozky

26. 2. 2011 13:10
Re: Není kniha jako kniha!

Není to nějak moc? V našich knihkupectví mi nepřipadne, že by tam takových blbin bylo víc než pětina:-P

0 0
možnosti

huggo1

26. 2. 2011 12:01
Ceny léků

Mně zase vadí, že budou dražší léky. Budeme podepisovat petici? Holt každý si najde to "svoje" a každý bude mít pravdu a každý pádné důvody.

0 0
možnosti

opatov

26. 2. 2011 10:04
Šedou masu osud knih nezajímá

Vážený Ivane, ve stejnou dobu nás oba napadla stejná věc. Oba víme, že dnešní nakladatelé si již nepostavěj palácové stavby jako Vilímek v Opatovické, Topič na Národní či Stýblo na Václaváku. Někteří ani nemaj na nového pickupa. Žijí z ruky do huby a teď jim naroste jeden výdaj o 100 procent. Kterej žije ze zisku 10% to může rovnou zabalit. Ti, kteří mají marži 15% možná přežijí. Většinou nedokážou dělat něco jiného a hlavně, kdo zaměstná zkrachovalého nakladatele. Děkuji za vaši pochvalu mého článku. Je dán mým předchozím vzděláním a praxí. Podporujme všichni knihy, ne, kvůlivá informacím a myšlenkám, ale kvůli čtení. Člověk, který nečte, se časem neorientuje v textu, v úředních listinách, dotaznících ani v životě. Vím, o čem mluvím, exekutoři mne jako znalce občas volaj do zabavených bytů. Knížky tam na 99% nenajdu. Držme si palce.

Milo Burdátš

0 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1848x
Scénárista, textař, dramaturg. Pracoval v rozhlase, vydával desky v Pantonu, dramaturgoval festivaly Rockfest a Porta, byl šéfredaktorem TV NOVA. Víc na www.irossler.cz