Ivan Rössler

Sitzpinkler aneb o čůrání

3. 02. 2015 9:27:00
Sitzpinkler je muž čůrající vsedě a protože tak činí většinou z iniciativy manželky, jde o člověka pod pantoflem. Sitzpinkler je tedy slovo posměšné. Čůrat vestoje je totiž nezadatelné právo muže. A jde skutečně o právo, dokonce posvěcené soudem. Nedávno totiž soud v Düsseldorfu toto právo posvětil. Projednával žalobu vlastníka bytu o náhradu za zničenou podlahu na toaletě. Podlaha byla mramorová a moč je vlastně kyselina, která mramor leptá. A nájemník byl - pochopitelně - původcem tohoto leptání. Vlastník bytu u soudu neuspěl a právo muže na močení vestoje zůstalo zachováno. Co je nějaká mramorová podlaha proti potupě čůrat vsedě.

Když se podíváte na internet, objeví se po zadání slova sitzpinkler řada posměšných obrázků na toto téma.

V Amsterodamu na letišti najdete na pisoáru mouchu. Když se jí snažíte spláchnout, nejde to. Ta moucha je tam vyleptaná. Když muž vidí mouchu v pisoáru, zamíří proud moči na ni. Výzkum ukázal, že se tímto jednoduchým trikem snížilo znečištění okolí pisoáru o 80%. Muž totiž potřebuje něco, na co může upřít svou pozornost. A jeho hravost pak znásobuje úspěch.

Na některých pisoárech u nás jsem objevil pro změnu fotbalovou branku s míčem. Pokud muž správně míří, dává míčem jeden gól za druhým. Zábavný je i nápis jedné uklízečky, která nad pisoár napsala. Pánové, přistupte blíže. To, co držíte v ruce je mnohem kratší než si myslíte.

Čůrat ve stoje je mnohem zábavnější, než čůrat vsedě. Proto jsou ženy méně hravé a dost často bývají zasmušilé. Zejména poté, co se pustily do úklidu toalety.

Autor: Ivan Rössler | karma: 22.20 | přečteno: 1366 ×
Poslední články autora