Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Mončí2

16. 5. 2010 11:52
Kalousek to "nevymyslel"

nejlépe.Věřím,že pár,zejména starších občanů se opravdu zděsilo,ale jen takový detail-kolik stálo vytisknutí a poslání nesmyslných složenek(a to neřeším,že za "nápad" se určitě také někomu zaplatilo a dobře),takž mr.Kalousek státní dluh ještě prohloubil.Nebo to platil ze svého?!Pokud vím,tak jen poštovné je 10kč............

0 0
možnosti
A

Amoniak

16. 5. 2010 12:33
Re: Kalousek to "nevymyslel"

Bože, do čehos to duši dal.  :-/ Raději už nic nepište když předtím nemyslíte.

0 0
možnosti
AL

Aloren

16. 5. 2010 11:52
Pane,

jen ten, kdo si uvědomí svoji chybu a napraví ji, je slušný občan této

země...Politik, který dostal od lidí důvěru a zneužil ji a tím také

veškeré své pravomoce, ted' chce, aby za jeho chyby platili

ostatní...!!! Já, když se v zaměstnání dopustím chyby,  já nesu následky

!!!

0 0
možnosti
MS

Městečko strašení

16. 5. 2010 11:01
I kdyby

byly veškeré sociální dávky s výjimkou důchodů ZRUŠENY (tedy i přídavky na děti, porodné, mateřská, příspěvky pro invalidy atd.) Tak zůstane rozpočet stále deficitní. Ten problém není v sociálních výdajích ... jenže populisté typu Kalouska a Nečase dokázali lidem 100x opakovanou lží vtlouci do hlavy, že to tak je.

0 0
možnosti
JNN

Jezdím na neutrál

16. 5. 2010 11:06
Re: I kdyby

Také mám pocit, že i kdyby jsme státu dávali celý svůj výdělek a nepožadovali absolutně žádné služby (sociální zajištění, školství, policie, nemocenská péče, pozemní komunikace.....) tak budeme stále v  mínusu. Některé kapsy jsou hluboké..... :-)

0 0
možnosti
J.P

J . Perek

16. 5. 2010 11:01
Není nad to, být vždy na správně straně a ještě umět poradit

Ivane, není nad to volit zodpovědně, jak píšeš na konci svého článku. Ivane, však my co  jsme tě volili do KSČ, kde jsi prý také byl, jsme byli opravdu neskutečně zodpovědní a čekali jsme, že nám po sobě zachováš světlé zítřky , které jsi nám jako člen KSČ na schůzích vždy sliboval.

 A ty, Ivane, místo světlých zítřků, jsi nám zanechal složenku na 121 000 Kč.

Ale je od tebe hezké, Ivane, že jsi nám ty dluhy teď  alespoň připomněl  a poradil, jak je řešit.

P.S.

Ivane, předpokládám, že ty už máš složenku na 121 000 Kč zaplacenou, protože za tvé posluhování nejprve komunistům v ČT a následném posluhování v Nově jsi snad těch 121 000 vysloužil?

0 0
možnosti
I

IvanR

16. 5. 2010 11:39
Re: Není nad to, být vždy na správně straně a ještě umět poradit

Obraťte se na komunisty všech stran, kteří jsou ve vládě. Tedy na ty, kteří vládli, vládnou a vládnouti budou. V to jsem nejel a nejedu. Pokud je vám smysl mého článku nesrozumitelný, zredukuju ho na jednu větu: nepohnojme život svým dětem. To je vše. Pokud máte pocit, že současní politici na ty děti myslí, pak je volte dál. Podle mne je třeba se zeptat pokorně svých dětí, koho by volili a poslechnout je. Mají nespíš víc rozumu než my. A to vztahuju i na sebe. Pokud jste z toho pochopil, že nebudu volit ani ČSSD, ani ODS (o komunistech nemluvě), pak jste to pochopil správně.

0 0
možnosti
VNP

veš na pleši

16. 5. 2010 10:58
Je to pravda,

až na to, že já jsem ten dluh neudělala a volbami jsem nikoho nezmocnila, aby ho udělal. Pokud pošle někdo složenku na zaplacení tohoto dluhu, skoro by to bylo na žalobu pro poškozování dobré pověsti, neboť nechápu, proč bych měla platit cizí dluhy a požadavkem na zaplacení se cítím poškozena. A některé jedince používající falešnou argumentaci neberte osobně a dívejte se na ně jako na studijní materiál faktické negramotnosti.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

16. 5. 2010 11:00
Re: Je to pravda,

Víte, že je jedno, jestli chápete, či nikoliv? Zaplatíte. Je to stejné, jako když si družstevníci zvolí představenstvo. Dluhy, které udělalo zaplatí. Ať se jim to líbí, nebo ne.

0 0
možnosti
A

Altera

16. 5. 2010 10:34
máta pravdu

a hlupáků si nevšímejte.

0 0
možnosti
FS

aroneček

16. 5. 2010 9:56
Pane autore,Vy jste taky jeden z těch,kteří brali

a moc toho neodváděli,mimo té pokleslé kultury na NOVĚ.Být Váma,tak držím hubu,protože Vy jste jedna z těch polistopadových pijavic.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

16. 5. 2010 10:14
Re: Pane autore,Vy jste taky jeden z těch,kteří brali

Zjišťuji, že podle vás jsou všude jen pijavice. Nejste (ještě asi s pěti dalšími písálky) jediný spravedlivý?

0 0
možnosti
Y

Yoachim

16. 5. 2010 9:56
Autor píše.

"Pokud se o politiku nestaráme, nevolíme, nebo volíme ZODPOVĚDNĚ, pak jsme vinni za současný stav a je správné abychom pykali." Jak k tomu tedy příjdu já abych pykal, když se o politiku starám, volím  a volíl jsem NEzodpovědně.Atˇ tedy pykají ti zodpovědní.

0 0
možnosti
I

IvanR

16. 5. 2010 10:35
Re: Autor píše.

Svý způsobem máte pravdu. Ti, kteří volili zodpovědně mohou mít dobrý pocit, že volili správně. Jenže politická aktivita se neomezuje jen na jedny volby jednou za čas.

0 0
možnosti
ZOM

Zmatený oranžový mudrlant

16. 5. 2010 9:55
Pro nick "chci neco vlastnit,volim levici": Já, když chci

něco vlastnit, pracuji.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

16. 5. 2010 10:15
Re: Pro nick "chci neco vlastnit,volim levici": Já, když chci

R^

0 0
možnosti
MF

falm

16. 5. 2010 9:36
Vážený pane Rösslere,

ve Vašem případě platí doslova a do písmene: "Sytý hladovému nevěří". Z celého Vašeho příspěvku čiší kalsická nenažranost, desetiticícové platy z Novy i dalších Vašich aktivit...

Jestli že VÁM vadí, že s některými staršími občany tpúdajně seklo,zejména pak s těmi, kdo prahne po třináctých důchodech (o zrdavotní péči nemluvě) ... pak vězte, že tihle důchodci si nemohli, na rozdíl od Vás nahrabat. Naopak celý život budovali to, co politici a rádoyodnikatelé stačili během kupónových a jiných privatizací úspěšně rozkrást a to co se děje s reozpočtem dnes, je jen toho důsledkem, stejně jako desetitiíscových manažerských platů a zlatých padáků - ano, tím narážím mimo jiné i na Vás, jakkoli Vy jste ty peníze bral ještě zaslouženě, protože jste byl oporou zábavy na Nově.

0 0
možnosti
MF

falm

16. 5. 2010 9:36
Re: Vážený pane Rösslere,

Kalousek je opravdu vzor charakteru - mimo jiné tím, že sám byl minist deficitních financí. To, že svou složenkou zaslepil oči i Vám, mne překvapuje. A že mu skáčete na lep, házet vin na ty, kteří dali ve volnách svůj hlas tomu nesprávnému. Vini za ten deficit, jsou ttiž v prvé řadě ti, kteří za něj bez skrupulí hlasovali v parlamentu, v senátu a nakonecjej i schalovali svým závěrečným prezidentským podpisem.

Takže, jednooký mezi slepými je bloger Matějka, který to hlasujícím politkům poctivě spočítal. http://frantisekmatejka.blog.idnes.cz/c/138153/Kalousku-mam-pripravene-slozenky-pro-celkem-354-poslance-a-posilam.html

Špatné dělení dluhu proto Kalouskovi nevyčítejte. Chová se jako typický politik - řekne li "my", myslí tím já. Řekne-li "vy", myslí tím my. Řekne-li "oni", myslí tím "vy".

0 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1848x
Scénárista, textař, dramaturg. Pracoval v rozhlase, vydával desky v Pantonu, dramaturgoval festivaly Rockfest a Porta, byl šéfredaktorem TV NOVA. Víc na www.irossler.cz