Diskuse

Omluva

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^i mistr tesař se někdy utne;-)

0 0
možnosti

V Brně jsem "Bifloval - U hrnku, betelně progresivně", takže Progres! Doba Led Zeppelin, ale i chlapské lyriky - Píseň o jablku! Krása rockové historie ! (Dialog s vesmírem). S Pelcem jsem mluvil - podniká. Autorem textu je on! No a úžasné sólo na flétnu Zdenka Kluky - vždy za bicími sluchadla na uších ... Hoďte Čučku : :-)

https://www.youtube.com/watch?v=Rjsw6rTxgH0

0 0
možnosti
Foto

Progress 2 byl v 80. letech svým způsobem kultovní skupina a jejich projekty jako „Třetí kniha džunglí“ nebo „Dialog s vesmírem“ nebo „Mozek“ ani po letech neztratily svou původní energii. Pro mě jedineční reprezentanti tzv. Brněnské alternativní scény.

0 0
možnosti
Foto

Za mě omluva přijata, protože sám občas také udělám nepříjemnou chybu. Nejsme neomylní. --- Na působení P2 v 80. letech si dobře pamatuji, zejména na jejich alba jmenovaná onim přispěvatelem. Tak to prostě bylo. Zdravím a děkuji za příklad kultivovaného přístupu k věci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1848x
Scénárista, textař, dramaturg. Pracoval v rozhlase, vydával desky v Pantonu, dramaturgoval festivaly Rockfest a Porta, byl šéfredaktorem TV NOVA. Víc na www.irossler.cz