Diskuse

První den Novy

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ahoj, Ivane, díky za vzpomínání na Novu. Taky jsem dodnes rád, že jsem byl u úplného začátku a pomáhal ti s rozjezdem zábavy (byl jsi fajn šéf). Docela se nám to s dalšími kolegy podařilo rozjet:-), i s odstupem se na ta léta dívám s nostalgií po něčem, co bylo nabité zážitky a úspěchy až neuvěřitelnými - i když už Nova není, co bývala (to říkají všichni nostalgici). A že je to už čtvrtstoletí, kdy jsme tančili na schodech muzea charleston? No jo. Ale na ten Risk, který jsem dramaturgoval, bych se taky možná podíval. I na další pořady, které, když klesly pod 3 a půl milionu diváků, už se na nás Železný začínal mračit:-)

0 0
možnosti
Foto

začátek byl skvělý, ale dnes?8-o....škod slov:-/

0 0
možnosti

Na první den vysílání TV Nova si vzpomínám moc dobře. Mírně nervózní moderátoři prvních TN Zbyněk Merunka a Eva Jurinová a naše očekávání, jak se první česká komerční televize ujme. Ty začátky nebyly špatné, i když jsme si od počátku museli zvykat na reklamou rozsekané pořady. Postupně to šlo čím dál tím více do kopru. Nejvíce Novu asi odepsali noví rumunští majitelé. Dneska je to úplně o ničem. Pokud se tam objeví dobrý film, tak je většinou 10 a více let starý. Jinak samé přiblblé romantické a akční filmy, nebo stupidní komedie. O seriálech ani nemá cenu mluvit. Stejně beznadějná Prima má alespoň ten Prima-Zoom.

0 0
možnosti
Foto

Nova je dnes, podle mně, prakticky nesledovatelná. Jsou výjimky. Specialisté, Profesor T a pokud se vrátí tak policie Modrava. Nicméně tasemnice v podobě Růžové zahrady a výměny manželek, to opravdu je vrchol hnusu. Opakuji, podle mně.

1 0
možnosti

Pořady zde vyjmenované mě nenadchli, naopak za velmi dobré jsem považoval Gumáky, jediný "politický" pořad na který se dalo dívat. Jeho zrušení jsem nepochopil do dnes. Dnes by takový pořad o nápady neměl nouzi.

Stejně jako např. nechápu proč se na Goldu stále dokola opakuje Milionář a dodnes jsme třeba neviděli úplně první díly Risku s Vyskočilem a Svobodou nebo výbornou soutěž jeden proti stu s Romanem Šmuclerem.

0 0
možnosti
Foto

Vás nenadchli, mně nenadchly. Gumáci by dnes neprošli, protože by na Hradě z nich dostali malárii. Ohledně soutěže jeden proti stu jsem kdysi četl, že u díváků zcela propadla. Nevím jestli je to pravda. Každopádně co se líbí vám, nemusí se líbit jiným.

0 0
možnosti

Ano, tehdy to byla televize, dnes béčková opakovačka...

0 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1848x
Scénárista, textař, dramaturg. Pracoval v rozhlase, vydával desky v Pantonu, dramaturgoval festivaly Rockfest a Porta, byl šéfredaktorem TV NOVA. Víc na www.irossler.cz